Accesoriile sunt obiectele cele mai importante pentru o ținută | Ilisio.ro

Accesoriile sunt foarte des căutate, mai ales copacul vieții. El este un accesoriu care nu trebuie să lipsească din setul de bijuterii. Poate fi un pandantiv plin de energie pozitivă alături de mai multe pietre semiprețioase care să îi înfrumusețeze aspectul și care vor reuși să scoată bijuteria din anonimat datorită culorilor deosebit de frumoase. Copacul vieții înseamnă cunoaștere. În Biblie copacul vieții era poziționat în mijlocul Edenului, el era pomul care trebuia să ii țină la distanță pe Adam și Eva. El mai înseamnă și iluminare. În religia budistă, Buddha a primit iluminarea sub copacul numit bodhi. Pentru popoarele nordice, copacul vieții era defapt o fântână sacră de înțelepciune. În cultură celtică, copacul vieții era echilibru, armonie și izvor de nemurire, pentru că frunzele copacului renasc în fiecare an odată cu venirea primăverii. După Coran, din copacul vieții curge miere, vin și lapte.

Acest accesoriu nu este doar o simplă bijuterie cu tema botanică, el este un talisman care ne ajută să ne păstrăm calmul și speranța. Copacul vieții este asociat cu imortalitate, cu dragostea de viață. Mai ales atunci când ai parte de greutăți, suferință, boală, încercări grele sau chiar decesuri. Copacul vieții te ajută să mergi mai departe cu credință și speranță.

De ce să porți un pandantiv cu copacul vieții

Pandantivele erau purtate pentru ce semnificau ele, pentru puritate, pentru spiritualitate. Un pandantiv cu copacul vieții este un accesoriu elegant dar care are și mai multe beneficii. Dacă îl vei purta vei aduce în viața ta prosperitatea și abundență, vei fi o persoană mai sigură și mai hotărâtă. Vei fi mai figilenta față de tot ceea ce înseamnă viață, vei fi mai înțeleaptă. Vei fi mai echilibrată și vei reuși să lupți și să treci peste multe provocări pentru că viața este plină de greutăți și de provocări la orice pas. Indiferent că întâlnești o persoană nouă sau îți schimbi locul de muncă, copacul vieții fiind un accesoriu constant te va ajuta să treci mai ușor peste și să găsești un echilibru în orice decizie vei lua.

Acest accesoriu te ajută să îți hrănești dragostea de familie și să încerci să fi mai bună cu oamenii din jurul tău  și să devi conștientă de nevoile celor din jur. Copacul vieții îți va completa ținuta și va reprezenta o investiție care cu siguranță îți va aduce multe clipe de bucurie.