pom artificial

9 Sfaturi pentru a da viață pomilor de Crăciun artificiali

Cel mai simplu mod de a face ca pomul tău artificial să arate ca un pom real este, bine, să-l acoperi. Gândiți-vă la ghirlandă, la luminile de Crăciun, la conuri de pin, la ornamente, etc. Vorbim despre lucrări creative. Consultați sfaturile noastre de decorare de Crăciun, care vă vor face ca bradul să prindă viață si copii sa se bucure de timpul petrecut impreuna.

1 Tăiați cu o panglică largă, în cascadă

Este accesibil în vrac, funcționează ca o ghirlandă și acoperă o arie destul de mare.

2 Periați Ramurile

Ramurile subțiri, slabe, sunt semnul revelator al unui brad artificial. După ce au stat într-o cutie timp de 11 luni din an, acele aplatizate de pin fals și ramurile creează locuri goale evidente. Pentru a readuce la viață pomul tău artificial, alocă-ți ceva timp pentru a pufui fiecare ramură și a ventila acele. Începeți de la ramurile inferioare ale copacului și mergeți până în vârf.

3 Înfășurați trunchiul copacului în lumini

Rezultatul? El atrage privirea spre centrul copacului și îndepărtează atenția de pe ramuri. În plus, nu puteți avea niciodată prea multe lumini în timpul sărbătorilor.

4 Adăugați ramuri naturale

Acest sfat este genial: întăriți ramurile din PVC cu mici crenguțe de brad verzi înainte de a le decora. Sârma florală verde este prietenul tău aici. Începând mai aproape de trunchiul pomului tău artificial, alăturează o crenguță mică, reală, la o ramură falsă, cu câteva răsuciri de sârmă.

Repetați ori de câte ori doriți, împrăștiind piesele în mod constant în jurul copacului. Veți obține mirosul uimitor al sezonului cu o fracțiune din ace. Vizitați grădinița locală pentru resturi de conifere.

5 Luați în considerare adăugarea de flori

Alegeți flori mari și rezistente și înșirați-le în golurile din pomul de Crăciun odată ce este complet decorat. Vă puteți menține florile arătând mai proaspete mai mult timp, adăpostind tulpini în tuburi de apă, așa cum fac florarii.

6 Adăugați un parfum autentic.

Puteți adăuga unui pin mai mult decât aspectul său – un miros de parfum de lemn vă permite să știți că este adevărata afacere. Pentru a-l falsifica, adăugați ornamente cu bastoane parfumate de pin în partea din spate a pomului, într-un loc discret. De asemenea, puteți utiliza uleiuri esențiale de ac de pin pentru o soluție naturală sau puteți aprinde o lumânare parfumată de pin în cameră.

7 Șpreiați pomul cu zăpadă artificială.

În timp ce un praf de zăpadă artificială nu va face arborele să pară mai real, vor răsări ramuri lipsite de lumină. Scoateți pomul afară înainte de a stropi crengile cu o zăpadă ușoară, chiar praf. Luați în considerare locul în care zăpada ar lovi în mod real copacul și concentrați-vă pe vârful fiecărei ramuri. Lăsați pomul să se așeze și mirosurile se risipesc înainte de a aduce pomul înapoi în interior.

8 Adăugați conuri de brad (și panglici).

Decorațiunile mari, cum ar fi conurile de brad și panglici de catifea, care pot fi așezate oriunde doriți sunt ideale pentru îmbrăcarea copacilor artificiali. Plasați aceste decorațiuni în mod strategic pentru a acoperi chelii și pentru a face pomul să pară luxuriant.

9 Adăugați o ghirlandă de verdeață.

Înfășurarea liberă a unui pom artificial de la BraziCraciun.net cu ghirlande, fie că acestea sunt false sau reale, îl va ajuta să arate luxuriant și plin. Începeți de la vârful copacului și mergeți în jos până la rădăcină. (Asigurați-vă că obțineți o suvită suficient de lungă pentru a acoperi întregul copac – oprirea pe jumătate nu va păcăli pe nimeni.)

Dacă nu doriți să investiți într-o ghirlandă lungă, optați pentru cioburi de pin sau spray-uri de verdeață artificială atașate la o tulpina metalică, într-o culoare care se potrivește cu arborele. Împingeți-le uniform pe ramuri pentru a da pomului un aspect echilibrat și asigurați-vă că tulpina metalică este bine ascunsă în ramurile copacilor.