Etuo

5 Motive pentru care o husă personalizată este alegerea ideală

Folosești încă huse vechi pentru telefonul mobil care sunt plictisitoare și voluminoase? Este cu siguranță timpul pentru un upgrade atunci. Există mai multe modele de huse aspectuoase disponibile pe piață pentru a-ți defini stilul. În timp ce, dacă ești foarte specific cu privire la carcasele pe care le folosești, poți alege huse telefon personalizate. Acest lucru îți permite să creezi propriul design pentru carcasă. În continuare, vei citi cum poți utiliza aceste carcase în avantajul tău.

  1. Fotografiile pe care dai clic prin telefon sunt comori, nu-i așa? Apoi, nu le lăsa pe computer sau pe hard disk, unde nimeni nu le poate vedea vreodată. Arată-ți talentul prin husele de telefon. Opțiunea „Husă personalizată pentru telefon” oferită de Etuo, îți permite să creezi propriul design sau să încarci fotografiile la alegere pentru a fi imprimate pe carcasă. Nu este interesant? De asemenea, funcționează ca un cadou personalizat minunat.

Mai jos sunt câteva opțiuni ale imaginilor pe care le-ai putea imprima:

  • Imaginează-ți pozele de vacanță
  • Prezintă-ți drăguțul animal de companie
  • Exprimă-ți dragostea pentru prietenul tău

Folosește toate aceste imagini și poze speciale pentru tine și personalizează-ți telefonul, oferindu-i un aspect unic.

  1. Vrei să-i oferi prietenului tău ceva special? O carcasă personalizată pentru telefon concepută cu numele prietenului tău pe husă va fi o surpriză grozavă! Poți folosi caligrafia pentru a scrie numele prietenului tău și apoi să o imprimi. Dacă vrei să adaugi o notă personală, poți folosi și fotografia persoanei iubite împreună cu numele. Nimic nu ar arăta mai bine decât asta. Cu toate acestea, dacă prietenul tău se căsătorește, nu ar fi înțelept să obții inițialele monogramate? Obține cea mai bună poză de nuntă a prietenului tău tipărită pe carcasa telefonului cu inițialele și data nunții monogramate. Acest lucru ar face un cadou de nuntă perfect personalizat, ceva care va fi prețuit pentru totdeauna.
  2. Ești un fan al citatelor de filme? Imprimă-le acum pe husa telefonului. E simplu! Alege-ți filmul preferat Alege scena care îți place din film și inserează dialogul împreună cu scena imaginii. Lasă-ți filmele să te definească. Apoi arată carcasa personalizată a telefonului printre colegii tăi și fă-te remarcat. Aceste huse de telefon îți permit să îți arăți unicitatea. Deci, de ce să nu fii la modă! De asemenea, poți alege emisiuni TV la alegere și citatele care îți plac. Ce mai aștepți? Alege filmul / emisiunea TV care îți place și personalizează-ți husa cu citatul preferat.
  3. Ești un iubitor de mandala? Ei bine, poți obține, de asemenea, designul tău preferat de mandala tipărit pe huse personalizate pentru telefon. Spune oamenilor cât de creativ ești cu alegerile tale unice. Ai putea alege un design rotund floral care acoperă întreaga carcasă a telefonului. De asemenea, utilizează combinații de culori îndrăznețe și unice pentru a face să pară plin de viață.
  4. Arată diva din tine cu huse personalizate pentru telefon. Alege rochia, geanta sau pantofii tăi preferați și combină-i cu orice citate de modă și imprimă-le. De asemenea, ai putea alege numele de marcă preferat și poți să îl imprimi. Varietatea de opțiuni disponibile pentru huse telefoane Samsung nu are sfârșit. Alege ceea ce îți place, datorită personalizării cu alegerile tale de modă.

Așadar, alege acum husa de telefon creată de tine și arată-ți unicitatea!