5 beneficii ale mobilerului din lemn

Mobilierul din lemn nu este o moft – acest material a fost folosit de generatii in constructia mobilierului si ofera un aspect atemporal. Am putea crea o lista mult mai lunga de motive pentru care mobila din lemn este atat de grozav, dar sa incepem doar cu aceste 5.

  1. Durabilitate

Exista rezistenta si durabilitate la o piesa de mobilier din lemn bine facuta, mai ales atunci cand este facuta din lemn de esenta tare domestica. Mobilierul din lemn masiv este atemporal, robust si construit pentru a dura generatii, chiar secole. Acest lucru ofera o valoare incredibila pentru banii tai.

Mobilierul din lemn este si o alegere potrivita pentru familii, mai ales atunci cand ai copii sau animale de companie.

Un astfel de mobilier se poate gasi in magazinele online. Te asteptam cu mobilier pentru copii de buna calitate.

  1. Versatilitate

Lemnul poate transforma starea de spirit a unei incaperi sau a unei intregi case si arata bine in orice design – industrial, fermier, traditional, modern, contemporan etc. Indiferent de stilul tau, poate fi construit din lemn.

Daca aveti o casa istorica victoriana, puteti opta pentru o masa clasica din nuc, iar daca detineti o casa moderna, puteti opta pentru o masa in stil scandinav – ambele realizate din lemn – ambele cu un aspect foarte diferit.

  1. Sustenabilitate

Lemnul creste in mod natural, iar standardele moderne de silvicultura recolteaza lemnul intr-un mod durabil pentru a conserva mediul padurii. In plus, lemnul folosit in majoritatea mobilerului este de provenienta locala, reducand costurile de transport.

Ne place frumusetea lemnului real, nu poate fi replicat. Razele, duramenul, curlingul sunt toate o parte naturala a materialului matur si adauga caracter mobilierului dumneavoastra. Orice achizitie a unui astfel de mobiler ar trebui sarbatorita!

  1. Varietate

De multe ori se ofera o gama larga de optiuni de finisare in materialele standard din lemn (stejar, frasin, artar si nuc). Cu toate acestea, puteti gasi o culoare sau puteti gasi aspectul dvs. specific datorita numeroasei selectii de produse.

Nu uitati sa ganditi “ot of the box”. O masa poate fi si un birou grozav. Sau poate ai nevoie de flexibilitate cu spatiul tau? Mesele sunt foarte flexbile si laborioase si vor fi o piesa de mobilier pe care nu o veti uita niciodata.

  1. Stil

Nu exista zona de gospodarie care sa nu se potriveasca cu caldura si bogatia mobilierului din lemn. Mese, paturi, blaturi, rafturi, dulapuri si oglinzi. Mai presus de toate, lemnul ofera o combinatie unica de estetica si integritate structurala – construit pentru a dura.

In concluzie, mobila reprezinta o piesa foarte importanta de uz casnic. Aceasta nu numai ca decoreaza o camera, dar poate oferi si confort si comoditate. Mobilierul poate fi folosit pentru a crea un punct focal intr-o camera. Mobilierul este important este ca poate face ca o camera sa para mai mare. Atunci cand mobilierul este aranjat corect, poate crea o senzatie de spatiu. Acest lucru este deosebit de important in cazul in care camera este mica.

Oricare ar fi alegerea, cu siguranta nu veti regreta!