4 situații când aveți cu siguranță nevoie de un serviciu de remorcare

4 situații când aveți cu siguranță nevoie de un serviciu de remorcare

Deși mașinile moderne sunt de obicei fiabile și construite pentru a rezista, există încă numeroase lucruri care pot merge prost cu vehiculul dvs. A face față acestor situații poate fi într-adevăr destul de descurajant și enervant și, de asemenea, vă poate ruina întreaga zi.

Din fericire, fiecare oraș are mai multe companii de remorcare care lucrează non-stop pentru a ajuta mulți șoferi aflați în primejdie de fiecare dată când se confruntă cu probleme de vehicul, indiferent de locație. Un serviciu de remorcare de calitate (precum servicii de tractare) vă va duce vehiculul defect la cel mai apropiat mecanic auto și vă va salva ziua în cel mai rapid și mai sigur mod posibil.

Pană de cauciuc

Acest lucru poate suna un pic ca un clișeu, dar anvelopele plate se întâmplă întotdeauna atunci când cel mai puțin vă așteptați (deoarece nimeni nu circulă cu adevărat în așteptarea constantă a anvelopei lor să se rupă). Glume deoparte, anvelopele pot să apară din următoarele motive:

  • presiune scăzută
  • trepte deteriorate
  • obiect străin ascuțit pe drum

Și chiar dacă mulți șoferi de acolo știu cum să schimbe o anvelopă, există încă unii oameni care nu sunt pricepuți în acest domeniu sau care nu au anvelopă de rezervă în acest moment, iar acestea sunt situații în care asistența camionului de remorcare este foarte mare Necesar.

Daune datorate coliziunii

În funcție de gravitatea coliziunii și de avariile cauzate vehiculului, s-ar putea să vă aflați în nevoia de servicii de remorcare.

Când se produce coliziunea, dacă nu puteți stabili dacă avariile sunt suficient de grave, astfel încât mașina dvs. să nu mai fie condusă, vă recomandăm să apelați tehnicienii camioanelor pentru a stabili întinderea reală a avariilor. Sunt profesioniști care vă vor oferi o estimare sinceră și vă vor oferi soluții optime la fața locului.

Motorul se supraîncălzește

Motorul dvs. se poate supraîncălzi din diverse motive. Indiferent dacă este defectă centura ventilatorului sau scurgere a pompei de apă dacă motorul începe să se supraîncălzească, aceasta se poate opri complet sau – și mai grav – poate provoca daune suplimentare. Acesta este motivul pentru care este inteligent să apelați cea mai apropiată companie care se ocupă cu servicii de tractare suceava  imediat ce observați că mașina dvs. se supraîncălzește.

Luarea vehiculului la un mecanic este o necesitate ori de câte ori motorul începe să se supraîncălzească.

Mașina dvs. se stinge

Deși acest lucru poate suna ca un scenariu destul de comic și jenant în 2018, dar să rămâi fără benzină este întotdeauna plauzibil și se întâmplă mult mai des decât crezi. La urma urmei, suntem cu toții oameni și uneori ne lăsăm mintea să se rătăcească în timp ce conducem și atunci poate apărea scenariul „uitării de a reumple cu gaz”. Uneori este vorba despre manometrul de gaz defect de pe tabloul de bord.