mopuri cu aburi

3 motive importante pentru a achizitiona mopuri cu aburi

Gratie cercetarii si dezvoltarii tehnologice, tot mai multe aparate electrocasnice sunt adaptate si “reinventate”, devenind mai simplu de folosit pe zi ce trece. In aceasta categorie se regasesc si mopurile cu aburi, aparate facile, dar foarte eficiente in lupta cu murdaria.

Fata de mopurile clasice, avantajele regasite la dispozitivele pe baza de aburi depasesc de departe inconvenientele legate de metodele clasice de curatenie. In oferta producatorului italian polti.ro pot fi regasite multe modele de mopuri cu aburi, precum si alte aparate inovatoare, care iti vor usura deplin munca depusa in timpul operatiunilor de curatenie!

Cum functioneaza?

Principiul de functionare este, de fapt, incredibil de simplu! Odata ce aburul este pulverizat pe o suprafata, moleculele supraincalzite de apa, acum sub forma de vapori, patrund in profunzimea porilor suprafetelor. Acolo se expandeaza rapid, creand presiune si fortand practic murdaria, grasimile, alergenii sau alte particule care aderau la suprafata respectiva.

Mai mult, temperaturile ridicate distrug bacteriile si alte microorganisme precum mucegaiul, acarienii, resturile de polen etc. La final, vei obtine o suprafata curata, dezinfectata si hipoalergenica!

Utilizarea unor mopuri cu aburi se aseamana mai degraba cu folosirea unui aspirator vertical. Cele mai multe modele au o baza de reincarcare dedicata, care incalzeste apa la temperatura necesara inainte de a fi utilizata la curatarea suprafetelor.

Ce spui de achizitionarea unui mop cu aburi? Iata trei motive care te vor convinge cu siguranta!

Curata in profunzime suprafetele!

Satisfactia obtinuta dupa folosirea unui mop cu aburi este garantata! Doar in cateva minute vei obtine suprafete impecabile, care stralucesc de curatenie! Un alt avantaj este ca poti folosi astfel de dispozitive de curatare si pe suprafetele verticale, precum faianta din baie/bucatarie, usile dulapurilor etc.

De asemenea, eforturile depuse sunt considerabil mai mici in comparatie cu folosirea unui mop clasic, iar inconvenientele sunt mult mai putine. Poti uita de folosirea manusilor de cauciuc, in care iti transipra mainile, dar si de manevrarea unei galeti cu apa murdara prin intreaga casa!

Nu mai este nevoie sa folosesti chimicale!

Dupa achizitionarea unui mop cu aburi, apa va fi singurul element necesar pentru a asigura curatenia caminului tau! Folosirea de mopuri cu aburi este o alegere prietenoasa cu mediul, care iti aduce, in acelasi timp, economii. Poti spune „la revedere” substantelor chimice periculoase, pe care obisnuiai sa cheltui atat de mult! Pe termen lung, mopul cu aburi este garantat solutia cea mai avantajoasa in termeni de raport calitate-pret!

Nu doar curata, ci si dezinfecteaza!

Gratie temperaturilor ridicate, mopul cu aburi elimina cu succes agentii patogeni din profunzimea suprafetelor, precum si agentii iritanti, care pot provoca alergii. Dintre acestia se numara polenul, ouale de insecte, acarienii, diversi microbi etc. Utilizarea unui astfel de mop favorizeaza si distrugerea mediilor propice dezvoltarii acestora, eliminandu-i cu totul din camin!

Afla mai multe despre aceste produse si comanda online mopuri cu aburi, o solutie ideala pentru familiile cu persoane alergice, dar si pentru cei care cauta o metoda usoara si rapida pentru curatarea pardoselilor. Intra pe polti.ro si vezi toate variantele disponibile pentru locuinta ta si nu nu numai!